Els nostres treballs realitzats

Instal·lació i manteniment de portes i finestres

La restauració de portes i finestres és un dels nostres serveis més sol·licitats. A través de tècniques expertes, recuperem i renovem portes i finestres de fusta i PVC, preservant la seva bellesa original tot millorant-ne la funcionalitat. Les nostres restauracions combinen respecte per la tradició amb millors pràctiques modernes per assegurar resultats duradors i estèticament agradables.

Figures i lletres personalitzades

Les nostres figures i lletres personalitzades de fusta són la manera perfecta de personalitzar qualsevol espai. Tant si busques una decoració única per a la teva llar com si vols fer un regal especial, aquestes creacions artesanals són ideals. Explora la nostra galeria per trobar inspiració i veure exemples del nostre treball minuciós i creatiu.

Mobles a mida

Descobreix la nostra col·lecció de mobles a mida, on cada peça és una obra d'art única. Amb una atenció meticulosa als detalls, els nostres mobles s'adapten perfectament al teu estil i espai, combinant funcionalitat i estètica de manera harmònica. Des de taules elegants fins a armaris espaiosos, cada moble reflecteix la qualitat i l'artesania de Fusteria Viladegut.

Tens dubtes? Contacta'ns!