El lloc web fusteriaviladegut.cat és propietat de GERARD VILADEGUT, que és el responsable del tractament de les teves dades personals.

Hem adoptat aquesta Política de Privacitat, que determina com estem processant la informació recopilada per fusteriaviladegut.cat, que també proporciona les raons per les quals hem de recopilar certes dades personals sobre tu. Per tant, has de llegir aquesta Política de Privacitat abans d'utilitzar el lloc web fusteriaviladegut.cat. Ens preocupem per les teves dades personals i ens comprometem a garantir la seva confidencialitat i seguretat.

Informació personal que recopilem:

Quan visites fusteriaviladegut.cat, recopilem automàticament certa informació sobre el teu dispositiu, incloent informació sobre el teu navegador web, adreça IP, zona horària i algunes de les cookies instal·lades en el teu dispositiu. A més, a mesura que navegues pel Lloc, recopilem informació sobre les pàgines web individuals o els productes que veus, quins llocs web o termes de cerca et van referir al Lloc i com interactues amb el Lloc. Ens referim a aquesta informació recopilada automàticament com a "Informació del dispositiu". A més, podem recopilar les dades personals que ens proporciones (incloent, entre d'altres, nom, cognoms, adreça, informació de pagament, etc.) durant el registre per poder complir amb l'acord.

Per què tractem les teves dades?

La nostra principal prioritat és la seguretat de les dades del client i, com a tal, podem processar només les dades mínimes de l'usuari, només en la mesura que sigui absolutament necessari per mantenir el lloc web. La informació recopilada automàticament s'utilitza només per identificar possibles casos d'abús i establir informació estadística sobre l'ús del lloc web. Aquesta informació estadística no s'agrega d'una altra manera de tal manera que identifiqui a qualsevol usuari particular del sistema.

Pots visitar el lloc web sense dir-nos qui ets ni revelar cap informació mitjançant la qual algú pugui identificar-te com a una persona específica i identificable. No obstant això, si vols utilitzar algunes de les funcions del lloc web, o vols rebre el nostre butlletí informatiu o proporcionar altres detalls completant un formulari, pots proporcionar-nos dades personals, com el teu correu electrònic, nom, cognoms, ciutat de residència, organització, número de telèfon. Pots optar per no proporcionar-nos les teves dades personals, però és possible que no puguis aprofitar algunes de les funcions del lloc web. Per exemple, no podràs rebre el nostre butlletí o contactar-nos directament des del lloc web. Els usuaris que no estiguin segurs de quina informació és obligatòria poden posar-se en contacte amb nosaltres a través de info@fusteriaviladegut.cat.

Els teus drets: Si ets resident europeu, tens els següents drets relacionats amb les teves dades personals:

  • El dret a ser informat.

  • El dret d'accés.

  • El dret a la rectificació.

  • El dret de supressió.

  • El dret a restringir el processament.

  • El dret a la portabilitat de les dades.

  • El dret a oposar-se.

Drets en relació amb la presa de decisions automatitzada i elaboració de perfils.

Si vols exercir aquest dret, posa't en contacte amb nosaltres a través de la informació de contacte a continuació.

A més, si ets resident europeu, notem que estem processant la teva informació per complir amb els contractes que podríem tenir amb tu (per exemple, si fas una comanda a través del Lloc), o per perseguir els nostres interessos comercials legítims esmentats anteriorment. A més, tingues en compte que la teva informació pot transferir-se fora d'Europa, inclosos Canadà i els Estats Units.

Enllaços a altres llocs web:

El nostre lloc web pot contenir enllaços a altres llocs web que no són de la nostra propietat ni estan controlats per nosaltres. Tingues en compte que no som responsables de tals altres llocs web ni de les pràctiques de privacitat de tercers. T'animem a que tinguis cura quan abandonis el nostre lloc web i llegeixis les declaracions de privacitat de cada lloc web que pugui recopilar informació personal.

Seguretat de la informació:

Protegim la informació que proporcionis en servidors informàtics en un entorn controlat i segur, protegit contra l'accés, ús o divulgació no autoritzats. Mantenim mesures de seguretat administratives, tècniques i físiques raonables per protegir contra l'accés, ús, modificació i divulgació de dades personals no autoritzats sota el teu control i custòdia. No obstant això, no es pot garantir la transmissió de dades a través d'Internet o d'una xarxa sense fils.

Divulgació jurídica:

Divulgarem qualsevol informació que recopilem, usem o rebem si així ho requereix o ho permet la llei, com per complir amb una citació o un procés legal similar, i quan creiem de bona fe que la divulgació és necessària per protegir els nostres drets, protegir la teva seguretat o la seguretat d'altres, investigar fraus o respondre a una sol·licitud del govern.

Informació de contacte:

Si vols comunicar-te amb nosaltres per obtenir més informació sobre aquesta Política o vols comunicar-te amb nosaltres respecte a qualsevol assumpte relacionat amb els drets individuals i la teva Informació personal, pots enviar un correu electrònic a info@fusteriaviladegut.cat

Política de privacitat

Tens dubtes? Contacta'ns!