Mobles a mida

Disseny personalitzat per a cada espai

A Fusteria Viladegut, transformem les teves idees en mobles únics. El nostre procés de disseny personalitzat comença amb una atenta escolta dels teus desitjos i necessitats. Ens adaptem a qualsevol estil, des de modern fins a clàssic, i treballem per a assegurar que cada peça s'ajusti perfectament al teu espai i estil de vida. Els nostres dissenys són una fusió d'innovació i tradició, creant peces que no només són boniques, sinó també funcionals i duradores.

Artesania, experiència i qualitat

Cada moble a mida que surt del nostre taller és una mostra de la nostra dedicació a la qualitat. Utilitzem només els millors materials i tècniques de fusteria, cuidant cada detall des del tall inicial fins a l'acabat final. La nostra artesania es reflecteix en cada junta, cada polit i cada acabat, assegurant que cada peça sigui no només una obra d'art, sinó una part més de la teva llar.

Elaborem mobles a mida únics i personalitzats

Guia pas a pas: com crear el teu moble a mida

Inspiració i idea inicial: comença pensant en el moble que necessites. Potser un armari que s'ajusti perfectament a un espai concret o una taula que reflecteixi el teu estil personal. Imagina com voldries que fos i com s'integraria en el teu espai.

Contacta amb nosaltres: un cop tinguis una idea clara, posa't en contacte amb nosaltres. Pots fer-ho a través del nostre lloc web, per correu electrònic o visitant el nostre taller. Explica'ns el teu concepte i el que tens en ment.

Assessorament expert: el nostre equip t'ajudarà a detallar el teu projecte. Parlarem sobre els materials, mides i estils. Aquest és el moment per a fer tots els ajustos necessaris i assegurar que el moble final compleixi amb les teves expectatives.

Elaboració del disseny: un cop confirmat el disseny, iniciem la creació. Utilitzem tècniques tradicionals i modernes per donar vida al teu moble, cuidant cada detall des del principi fins al final.

Revisió i acabat final: abans de finalitzar, t'oferirem l'oportunitat de revisar el moble. Això és el moment per fer ajustos finals i assegurar que tot sigui perfecte.

Entrega del teu moble personalitzat: una vegada acabat i revisat, el teu moble estarà llest per a ser incorporat a la teva llar, aportant funcionalitat i estil renovats.

hand tools on top of table
hand tools on top of table

Tens dubtes? Contacta'ns!

Qualitat i artesania en cada detall